El sabor de Nueva España / Janet Long Solís
Material type:
- 9686814366
- 641.5972 | L348s
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteca Rafael Montejano y Aguiñaga Acervo General | Acervo general | 641.5972 L348s (Browse shelf(Opens below)) | Available | 14604 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteca Rafael Montejano y Aguiñaga shelves, Shelving location: Acervo General, Collection: Acervo general Close shelf browser (Hides shelf browser)
![]() |
![]() |
![]() |
No cover image available No cover image available |
![]() |
![]() |
No cover image available No cover image available | ||
641.5972 C754 2003 Conquista y comida : consecuencias del encuentro de dos mundos / | 641.5972 E56 Ej. 1 Enchílame otras : comida mexicana en el siglo XIX / | 641.5972 E74c Chical : gastronomía queretana / | 641.5972 L348s El sabor de Nueva España / | 641.5972 L848c Conquista y comida : consecuencias del encuentro de dos mundos / | 641.5972 M5166g Gastronomía de las fronteras / | 641.5972 M753r Las recetas de la abuela / |
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.